×
← Winkel verder
Nothing to see here, matey.Beter ga je een beetje shoppen he 😄
Toegevoegd aan je winkelmand 🎉
✓ Op werkdagen binnen 24 uur verzonden✓ Altijd gratis samples bij je bestelling✓ Gratis verzending vanaf €50 naar NL & BE
💰 MANDbusy
Ik geloof dat de producten die je dagelijks op je lichaam gebruikt niet schadelijk moeten zijn. Niet voor jezelf en ook niet voor onze planeet. Of het nu gaat om chemische toevoegingen, het testen op dieren, verpakkingen die ons ecosyteem belasten of boeren die er met een slechte deal vanaf komen voor hun grondstoffen. Ik streef naar eerlijkheid en duurzaamheid in de hele keten. Zodat je met een gerust hart de producten in mijn store kunt gebruiken.

Jack Hunt, man on a mission!

De beste ideëen onstaan onder de douche

Mijn missie begon toen ik ergens in september 2019 onder de douche stond en de ingrediënten op de shampoofles las. Het was zo'n cheap flesje van de kruidvat, en ik kon me herinneren dat ik letterlijk dacht: wtf zit hier allemaal in!? Ik kon sommige namen van ingrediënten nog niet eens uitspreken, laat staan thuisbrengen.Het was precies op dat moment dat ik besefte dat ook ik een jaartje ouder word. Ik vond het eingelijk wel even genoeg met die troep die ik dagelijks zonder na te denken op mijn lichaam smeerde. Wat deed dat eigenljk met mijn lichaam? Of met de planeet? Ik besloot me er dus meer in te gaan verdiepen. Ik was toch zeker niet de eerste die zich dat had bedacht? En dat was ik inderdaad zeker niet. Alleen viel het me meteen op dat bijna alle natuurlijke verzorgingsproducten gericht zijn op vrouwen.. Ik besloot op dat moment daar verandering in te brengen.Fast-forward naar een paar jaar later. Een (bescheiden) assortiment van welgeteld 152 producten, dat nog iedere dag groeit. Want ik blijf steeds voor jou op zoek naar de producten die ik vertrouw. De producten die ik zelf ook gebruik en die ik jou daarom ook zeker aanraad. Ze voldoen stuk voor stuk aan mijn hoge eisen omtrent gezondheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. En als je me een beetje kent, dan weet je waarschijnlijk dat die standaard hoog ligt :).

Ik wil dan ook zoveel mogelijk mannen kennis te laten maken met damn good body and skincare. Damn good voor de planeet, damn good voor de mens. Ik probeer met mijn missie termen als duurzaamheid, inclusiviteit, klimaatverandering, cruelty-free, veganisme en persoonlijke verzorging mainstream, gemakkelijk en toegankelijk te maken. Zodat iedereen er van kan profiteren. Niemand uitgezonderd!

De toekomst

Inmiddels hoop ik op een wereld waarin mannen de beste versie van zichzelf durven te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van mens, dier of planeet. Een wereld waarin de dingen die we op onze huid en haren smeren ook daadwerkelijk een positieve bijdrage kunnen leveren. Niet alleen op ons lichaam en op onze huid, maar ook op alles daaromheen. Microplastic-vrij, zonder toegevoegde sjeiss-chemicaliën of anderzijds spul dat niet zo fijn is voor de planeet en haar bewoners.

Your's sincerely,

Signature

Jack Hunt logo
Jack HuntAlle bedragen op deze website zijn inclusief 21% BTW
Op deze website betaal je vertrouwd en eenvoudig met alle gangbare betaalmethoden zoals iDeal, Creditcard & Klarna achteraf betalenAll major payment methods are accepted on this website. As well as Mastercard, Visa, Sofort Überweisung, Bancontact Mister Cash and ING Home’Pay for shoppers abroad ❤️iDealCreditcardKlarna
Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!