Winkelmand0

Skincare/anti-aging box

Deze box is een absolute must voor iedereen die serieus bezig is met skincare en anti-aging! Dat lijntje extra in je gezicht is eigenlijk niet zo erg, maar als je de optie hebt om deze te voorkomen dan kies je daarvoor toch? Uiteraard fijn voor jezelf maar zeker ook leuk om kado te doen aan je vriend, zoon, vader, mattie, buurman of neef.

Dit skincare pakket zit vol met de fijnste en best verkochte producten uit mijn store. Het is niet voor niks dat ik er een box van heb gemaakt he.. 😉 Netjes verpakt in een coole craft doos met bedrukt logo. Zo heb je ook echt iets in handen!

Wat zit er in deze box?

De Anti-aging gezichtscrème van het Franse Avril is een absolute topper. Bomvol natuurlijke en organische ingrediënten die je huid optimaal beschermen en een verkwikkend gevoel geven. De Spicy Face Cream van mijn Italiaanse vrienden van Biofficina Toscana geeft bij het aanbrengen een heerlijk tintelend effect en trekt snel in. De Black Soap van Speick is op basis van houtskool en helpt je om je poriën diep te reinigen, waardoor je huid weer straalt.

Voor alle producten van Kaerel kom ik eigenlijk superlatieven te kort. Dus dat geldt ook zeker voor deze Gezichtscrème. Seeing is believing. Gebruik deze en je wilt eigenlijk nooit meer anders! Dan de Original Face Wash van Bulldog: een milde gezichtswash op basis van 8 zorgvuldig geselecteerde etherische oliën die verzorgt en je huid niet uitdroogt. Tot slot de nieuwste 100% Natuurlijke Deodorant van het pas geleden gelanceerde Happy Earth.

Uiteraard doe ik er ook nog diverse samples bij zodat je ook nieuwe producten kunt ontdekken en uitproberen!

+
Even rekenen..

Routineprijs €60,75 €57,71

5% korting