Even zoeken..
✓ Op werkdagen binnen 24 uur verzonden✓ Altijd gratis samples bij je bestelling✓ Gratis verzending vanaf €50 naar NL & BE

Vaak gezocht:  

Shower TrioDeodorantShampooDoers of LondonBaardjeukHaaruitvalHair & Body WashGezichtscrèmeSkincareAnti-aging

Veelgestelde vragen

Mét de antwoorden 😀

Verzenden & retourneren

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis? ▾

Het korte antwoord: waarschijnlijk binnen 1 of 2 werkdagen

Het iets langere antwoord: de belofte voor 23u besteld, morgen in huis ga ik nooit geven. En om eerlijk te zijn wíl ik die ook niet geven. Dit betekent namelijk nogal wat. Bijvoorbeeld op het gebied van werkdruk voor personeel en de impact op het milieu i.v.m. inefficiënte verzending. Ik zet me in voor een meer eerlijke en duurzame wereld. Verzending is daar dan ook onderdeel van.

Uiteraard mag je van me verwachten dat ik mijn best doe om jouw producten zo snel mogelijk bij je af te leveren. Ik streef er dan ook na om bestellingen binnen 48 uur de deur uit te doen. En dat lukt eigenlijk altijd. In meer dan 90% van de gevallen zelfs binnen 24uur. Je krijgt in ieder geval altijd een track-en-trace van me zodat je je levertijd kunt inzien.


Kan ik makkelijk retourneren? ▾

Of course! Ik wil niks liever dan je tevredenheid. Daarom kun je je bestelling altijd terugsturen als je je bedenkt. Uiteraard mag de verpakking dan niet aangebroken zijn. Hey en zelfs als dat wel het geval is, dan komen we er vast wel uit. Om een retour aan te vragen, stuur je een mailtje naar contact@jack-hunt.com. De retourkosten zijn helaas wel voor eigen rekening.


Hoe kan ik betalen? ▾

Betalen kan simpel via iDeal, credit card of Klarna achteraf betalen. Voor klanten buiten Nederland bieden we tevens Bancontact en KBC (België), en Sofort (Duitsland) aan.


Wie levert mijn bestelling? ▾

In Nederland kun je kiezen voor verzending met PostNL of DHL. In België staat er standaard een koerier van DHL op de stoep. Verder internationaal wordt je bestelling met PostNL Abroad verzonden. Daarnaast werk ik aan manieren om je bestelling milieuvriendelijker bij je af te leveren, zoals Budbee, Homer of fietskoerier.


Verzenden & retourneren

Hoeveel zijn de verzendkosten? ▾

Je bestelling wordt vanaf €50,- gratis geleverd.

Binnen Nederland zijn de verzendkosten €5,95 met DHL of PostNL voor bestellingen tot €50,-. Daarboven reken ik geen verzendkosten. Voor bestellingen naar België reken ik een piek meer voor verzending met DHL: €6,95. Ook hier geldt dat bestellingen vanaf €50,- gratis worden geleverd. Voor andere landen geldt een standaard tarief van €9,95,


Contact

Hoe kan ik contact met Jack opnemen? ▾

Per e-mail ben ik bereikbaar via contact@jack-hunt.com. Als je de groene speech-bubble rechts beneden gebruikt kun je ook met me whatsappen. Daarnaast kun je me ook volgen via insta en daar een DM sturen.


Samenwerken

Ik ben een leverancier, kan mijn bedrijf in de shop komen? ▾

Dat ligt eraan. Ik hanteer best strenge eisen rondom milieu- en diervriendelijkheid, gebruik van natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid. Ik test daarom ook alle producten zelf eerst voordat ik ze verkoop. Uiteraard ben ik altijd nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe producten en uitbreidingen in mijn store. Mocht je willen samenwerken, neem dan zeker contact op via contact@jack-hunt.com!


Ik ben een blogger, vlogger of influencer. Kunnen we samenwerken? ▾

Misschien wel. Als jij de waarden die ik nastreef ook belangrijk vindt dan is de kans heel groot. Als jij voor het juiste bedrag te paaien bent voor iedere gig dan is die kans echter nihil. Oprechtheid zit in mijn merk en dat wil ik ook naar buiten uitdragen. Mocht je van mening zijn dat je me kunt helpen met het uitdragen van mijn merk, neem dan zeker contact op via contact@jack-hunt.com


Cruelty Free

Cruelty-free

Cruelty Free

Eco-friendly

Fair Trade

Fairtrade

Cruelty Free

Vegan


Wil je graag Jack's nieuwsbrief ontvangen?

En blijf altijd op de hoogte van de nieuwste producten, beste tips, het laatste nieuws en de mooiste kortingen!

Met het insturen van je email adres geef je impliciet aan dat je onze algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je Jack Hunt toestemming geeft om je marketing communicatie toe te sturen. Ik stuur je echt geen spam, al weet je het natuurlijk nooit. 😄

Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!Jack salutes you my friend ✌🏽 Stay healthy, clean & fresh!
Winkelmand€ NaN